Influencer?

Anno 2022 ben ik een influencer van niets, bedacht ik mij terugfietsend vanuit Rotterdam. In plaats van nadenken over een tekst over mijn bezoeken, had ik natuurlijk meteen een foto moeten plaatsen van mij voor de klas op het Erasmiaans en tosti-etend met Sander van het Huis van Erasmus. En bij het Erasmus MC had ik een selfie moeten maken voor de plaquette van Erasmus bij de collegevleugel. Ik heb er gewoon niet aan gedacht.

Moet ik een influencer willen zijn? Stefan Zweig (1934) heeft mij in elk geval wel beïnvloed met zijn beeld van een Erasmiaans rijk vanwaaruit mensen uitzien naar een nieuw Europa oplichtend aan de horizon. Koers houden daarheen is niet gemakkelijk, dat weten we inmiddels. En geweldig als ik daarbij iemand een beetje kan helpen. En foto’s kunnen nooit kwaad, dus ik hoop daar een volgende keer aan te denken.

Maar wat vinden jullie?

3 comments / Add your comment below

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *